Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020

«Διδάσκει» ο διευθύνων σύμβουλος της Τεχνόπολης: Έδωσε αύξηση 50% στον εαυτό του

δημοσίευση από: Sintiki News - 2/15/2020 12:38:00 π.μ.

Δεκτή έκανε το διοικητικό συμβούλιο της Τεχνόπολης την εισήγηση με την οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος της, κ. Μπιτζάνης, παραχωρεί στον εαυτό του αύξηση αποδοχών κατά 50%.


Έτσι οι ετήσιες μικτές αποδοχές του σκαρφαλώνουν στα 51.666 από τα 34.557 ευρώ. Αντίστοιχη αύξηση εγκρίθηκε και για τον Πρόεδρο του οργανισμού, ενώ ακόμα μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση αποφασίστηκε για τον Αντιπρόεδρο.

Τα παραπάνω ανέδειξε η «Ανοιχτή Πόλη», με τον Νάσο Ηλιόπουλο να καλεί τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη «να βάλει άμεσα φρένο στην άνεση με την οποία τα στελέχη που τοποθετεί σε διοικητικές θέσεις αξιοποιούν την εμπιστοσύνη του. Η ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης αποτελεί μονόδρομο».«Κατανοούμε ότι ο κ. Μπιτζάνης ενδεχομένως ζήλεψε τις γενναιόδωρες αυξήσεις που έδωσε η κυβέρνηση στα ευνοούμενά της golden boys του Δημοσίου (βλ. ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ), δεν μπορούμε όμως παρά να δηλώσουμε την κάθετη αντίθεσή μας σε αυτήν την πρωτοβουλία του» αναφέρει η «Ανοιχτή Πόλη».

           
           

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.