Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Απτόητες συνεχίζουν τις κλήσεις οι εισπρακτικές εν μέσω πανδημίας παρά τις διαβεβαιώσεις Άδωνι

δημοσίευση από: Sintiki News - 3/26/2020 09:44:00 μ.μ.

Συνεχίζουν απτόητες οι εισπρακτικες εταιρειες τα τηλέφωνα σε πολίτες εν μέσω της έξαρσης πανδημίας του κοροναϊού, παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου του εκ μέρους υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.


Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας 83χρονης στην Θεσσαλονίκη την οποία, όπως επεσήμανε στο OPEN η δικηγόρος της, συνεχίζουν να καλούν για τα χρέη της παρά τα έκτακτα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω ηλικίας, ενώ σύμφωνα έχει και καρδιολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος, η ίδια ήρθε σε επαφή με το γραφείο και εξήγησε ότι η ηλικιωμένη δεν είναι εξοικειωμένη με τις νέες τεχνολογίες και δεν μπορεί να κάνει κάποιον νέο διακανονισμό μέσω Skype. Το συγκεκριμένο γραφείο είναι δικηγορικό και όπως ενημέρωσε έχει αναλάβει τα δάνεια συγκεκριμένης τράπεζας. Στην νομική εκπρόσωπο της ηλικιωμένης εξήγησαν ότι οι τράπεζες λειτουργούν κανονικά και πω τα μέτρα αφορούν πολίτες που οι δουλειές ή επιχειρήσεις τους έχουν πληγεί  από την πανδημία.           

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.