Σιντική : Ο νέος διοικητής της δομής μεταναστών στο Κλειδί


Μεταξύ των νέων διοικητών στις δομές μεταναστών Βόρειας Ελλάδας ξεχωρίζει ο νέος διοικητής στη δομή φιλοξενίας στο Κλειδί , Βασίλης Νικηφόρου , με σπουδές στην Ψυχολογία , πρόεδρος της κοινότητας Ανατολή και μέλος της παράταξης του δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη.
Ο κ. Νικηφόρου , 30 ετών σήμερα, διακρίνεται ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους οταν τον περασμένο Μάρτιο η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει οτι θα δημιουργήσει δομή στη Ροδόπολη. Τώρα καλείται να αναλάβει τη διοίκηση της δομής η οποία δημιουργήθηκε μόλις λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα !

Η δικηγόρος Δήμητρα Παναγιώτακη , που αναλαμβάνει διοικήτρια της δήμους στις Σέρρες , ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στα χρόνια του Κώστα Καραμανλή και με θέση στην τοπική οργάνωση της ΝΔ. Είναι απο τα πιο γνωστά πρόσωπα του νεοδημοκρατικού χώρου της πόλης.

Θυμίζουμε πως, ανεξάρτητα από το μέγεθος της δομής, οι διοικητές θα αμείβονται με 3.000 ευρώ το μήνα ( μεικτά ) . Θα μπορούν να εισηγούνται τη διάθεση «μυστικών κονδυλίων», μέχρι το ποσό των 25.000 ευρώ, που θα διαχειρίζονται χωρίς έλεγχο και λογοδοσία. Θα μπορούν να εκτελούν απόρρητες συμβάσεις κάθε είδους και να συνεργάζονται με την επίσης μετακλητή Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη