Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Σιντική : Ο νέος διοικητής της δομής μεταναστών στο Κλειδί

δημοσίευση από: Sintiki News - 5/22/2020 07:14:00 μ.μ.

Μεταξύ των νέων διοικητών στις δομές μεταναστών Βόρειας Ελλάδας ξεχωρίζει ο νέος διοικητής στη δομή φιλοξενίας στο Κλειδί , Βασίλης Νικηφόρου , με σπουδές στην Ψυχολογία , πρόεδρος της κοινότητας Ανατολή και μέλος της παράταξης του δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη.
Ο κ. Νικηφόρου , 30 ετών σήμερα, διακρίνεται ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους οταν τον περασμένο Μάρτιο η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει οτι θα δημιουργήσει δομή στη Ροδόπολη. Τώρα καλείται να αναλάβει τη διοίκηση της δομής η οποία δημιουργήθηκε μόλις λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα !

Η δικηγόρος Δήμητρα Παναγιώτακη , που αναλαμβάνει διοικήτρια της δήμους στις Σέρρες , ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στα χρόνια του Κώστα Καραμανλή και με θέση στην τοπική οργάνωση της ΝΔ. Είναι απο τα πιο γνωστά πρόσωπα του νεοδημοκρατικού χώρου της πόλης.

Θυμίζουμε πως, ανεξάρτητα από το μέγεθος της δομής, οι διοικητές θα αμείβονται με 3.000 ευρώ το μήνα ( μεικτά ) . Θα μπορούν να εισηγούνται τη διάθεση «μυστικών κονδυλίων», μέχρι το ποσό των 25.000 ευρώ, που θα διαχειρίζονται χωρίς έλεγχο και λογοδοσία. Θα μπορούν να εκτελούν απόρρητες συμβάσεις κάθε είδους και να συνεργάζονται με την επίσης μετακλητή Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου.


About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.