Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

Με τους κτηνοτρόφους των Άνω Ποροΐων συναντήθηκε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

δημοσίευση από: Sintiki News - 5/18/2020 11:07:00 μ.μ.

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Σιντικής, με επικεφαλής την εκλεγμένη Μαρία Ιωαννίδου, πραγματοποίησε χθες Κυριακή, συνάντηση με τους κτηνοτρόφους των Άνω Ποροΐων.


«Τα προβλήματα των παραγωγών είναι πάρα πολλά στην συγκεκριμένη περιοχή. Οι υποδομές είναι τέτοιες που με μεγάλη δυσκολία τα φορτηγά βυτία προσεγγίζουν τα σημεία φόρτωσης του γάλακτος από τις παραγωγικές μονάδες. Οι κτηνοτρόφοι αναγκάζονται να μεταφέρουν το γάλα, μόνοι τους με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα γιατί είναι αδύνατο λόγω της ελλιπής συντήρησης να φτάσουν τα βυτία των εμπόρων. Όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν δημιούργησαν τις υποδομές ούτος ώστε να δώσουν μια πνοή στο δύσκολο έργο των κτηνοτρόφων,» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση για την πλήρη καταγραφή των προβλημάτων και οργάνωση της πάλης για ένα διεκδικητικό πλαίσιο με βάση τις ανάγκες τους.


About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.