Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Σιδηρόκαστρο : Σοβαρό πρόβλημα με την λαϊκή αγορά (φωτο)

δημοσίευση από: Sintiki News - 5/31/2020 09:54:00 μ.μ.

 Η αδυναμία  σωστής λειτουργίας και χωροθέτησης  της λαϊκής αγοράς Σιδηροκάστρου απο την δημοτική αρχή  δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, αλλά κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές.


Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ενας ηλικιωμένος  δεν αισθάνθηκε καλά και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά το όχημα  δεν μπόρεσε να φτάσει στο περιστατικό. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ αναγκάστηκε να μεταφέρει πεζό το φορείο προκειμένου να μεταφερθεί ο ασθενείς.

Το πρόβλημα είναι σοβαρό με την λαϊκή αγορά του Σιδηροκάστρου , καθώς κάθε Πέμπτη το κέντρο της πόλης αποκλείεται και αν υπάρξει ανάγκη, όπως την ποιό προηγούμενη Πέμπτη, δεν μπορεί να πλησιάσει , ασθενοφόρο, αστυνομικό και πυροσβεστικό όχημα.

H δημοτική αρχή εμφανίζει και εδω  αδυναμία να διαχειριστεί το θέμα της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς , ενω δεν εχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την χωροθέτηση της και λειτουργεί σπασμωδικά. 

Απαιτείται ενα χωροθέτηση της λαϊκής ώστε να επιτρέπεται η άμεση πρόσβαση των οχημάτων σε περίπτωση κινδύνου.  
About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.