Ταυτοποιήθηκε ο Βέλγος που εκτελέστηκε στη Βούλα


Ταυτοποίησαν οι αρχές τον άνδρα που εκτελέστηκε με δυο σφαίρες στο κεφάλι στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις απαντήσεις των εργαστηρίων της σήμανσης πρόκειται πράγματι για τον 47χρονο Βέλγο και προκύπτει ότι η μία από τις δυο ταυτότητες που έφερε ήταν η πραγματική.


Σε βάρος του 47χρονου είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία και ήταν καταζητούμενος για φορτίο ναρκωτικών. Το πιο πιθανό σενάριο, κατά την αστυνομία είναι ο άντρας να είχε έρθει στη χώρα για να κρυφτεί.

Τι κατέθεσε η σύζυγος του θύματος

Από την πλευρά της, η σύζυγος του θύματος στην πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία είπε ότι η ίδια γνώριζε πως ο άντρας της ήταν σύμβουλος σε κάποια επιχείρηση και όχι επιχειρηματίας τροφίμων. Μάλιστα ανέφερε ότι είχαν έρθει στην Ελλάδα μαζί με το παιδί τους πριν από περίπου δύο χρόνια για να εργαστεί ο σύζυγός της στην συγκεκριμένη επιχείρηση.
 «Δηλώνω πλήρη άγνοια για τις δραστηριότητες του συζύγου μου. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να ήθελε να τον σκοτώσει, ούτε ποιες μπορεί να ήταν οι επαφές του. Εγώ ξέρω ότι είχαμε έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει και να ζήσουμε με το παιδί μας», δήλωσε στις Αρχές.



Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 47χρονος άντρας δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή λίγο μετά τις 22.00. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του θύματος στην οδό Δωδεκανήσου και όταν τον είδαν να πλησιάζει στην είσοδο, τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι - και μόνο στο κεφάλι - με εννιάρι πιστόλι. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν.

Αποκαλυπτικό βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα όπου δείχνει υλικό από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή της δολοφονίας. Αίσθηση προκαλεί και η πρώτη σύλληψη που γίνεται από τους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά το συμβάν.






Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη