Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

«Κατεχόμενο έδαφος» για τους Τούρκους το Αγαθονήσι

δημοσίευση από: Sintiki News - 6/30/2020 10:28:00 μ.μ.

Για επίσκεψη της Ελληνίδας Προέδρου της Δημοκρατίας σε «κατεχόμενα τουρκικά εδάφη» κάνουν λόγο τουρκικά ΜΜΕ, αναφερόμενα στην παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο Αγαθονήσι.


Τα προκλητικά δημοσιεύματα αναφέρονται σε «επίσκεψη - πρόκληση» και «δηλώσεις - σκάνδαλο» της προέδρου της Δημοκρατίας στο Αγαθονήσι τα τουρκικά ΜΜΕ, γεάφοντας μάλιστα ότι αυτό είναι το πρώτο ταξίδι «στο εξωτερικό» της κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Τα τουρκικά μέσα παρουσιάζουν το ακριτικό νησί έδαφος που ανήκει στο νομό Αϊδινίου. Η Yeni Safak έφτασε να γράψει ότι «η Σακελλαροπούλου πραγματοποίησε την πρώτη επίσκεψή της στο εξωτερικό στη νήσο Εσέκ που υπάγεται στο δικό μας νομό του Αϊδινίου».

To tvxs.gr, μέσα στην πανδημία, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Στις αντίξοες αυτές συνθήκες, στήριξε την ανεξαρτησία του tvxs.gr

Τίτλοι των τουρκικών ΜΜΕ

Sabah: «Πρόκληση από την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Σκανδαλώδεις δηλώσεις στη νήσο Εσέκ (Αγαθονήσι)»

Hurriyet: «Μεγάλη πρόκληση από την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας»Karar: «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφτηκε το υπό κατοχή Αγαθονήσι»

Sozcu: «Πρόκληση στην Τουρκία από την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Πρακτορείο Ειδήσεων DHA: «Πρόκληση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδας: Επισκέφτηκε τη νήσο Εσέκ».

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.