Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Μακάριος: Η αναβολή των παρελάσεων θα φέρει τη ματαίωσή τους και η ματαίωση θα φέρει καταστροφή

δημοσίευση από: Sintiki News - 6/29/2020 09:55:00 π.μ.

“Η αναβολή των παρελάσεων θα φέρει τη ματαίωσή τους και η ματαίωση θα φέρει την καταστροφή” είπε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 107η Επέτειο Απελευθέρωσης του Σιδηροκάστρου.


Ο κ.κ. Μακάριος δήλωσε ότι οι παρελάσεις θα μπορούσαν να γίνουν λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα. “Τα παιδιά αν στοιχηθούν είναι σε απόσταση 1-2 μέτρων. Είδα προχθές στη Μόσχα ο Πούτιν έκανε λαμπρές παρελάσεις εν μέσω κορονοϊο”

Για την αναβολή των παρελάσεων ο μητροπολίτης συνέχισε: “Αυτό ήθελαν κάποιοι να επιβάλλουν και βλέπω ότι με άλλον τρόπο το επέβαλλαν”

Ο Ποιμενάρχης του Σιδηροκάστρου απάντησε και στο ερώτημα γιατί δεν πραγματοποίησε ομιλία κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας. “Δεν μίλησα στην εκκλησία γιατί θα έλεγα πράγματα που θα έκαιγαν πολλούς και δεν ήθελα να κάνω την κατάσταση τεταμένη τέτοιες ημέρες”.


About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.