Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου


 Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής της Αθληφόρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος την Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό Ναό του Σιδηροχωρίου, όπου θα τελέσει και την Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής.

            Την Τετάρτη 8 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου για την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, ημέρα κατά την οποία εορτάζει και ο Προϊστάμενος του Ναού π. Προκόπιος Κρίβος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει, όπως κάθε χρόνο, την επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Κεφαλληνίας κυρού Προκοπίου.
            Για την εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου ο Σεβασμιώτατος το απόγευμα το Σαββάτου 11 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στις 6:30 στο νεόδμητο παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου της ενορίας του Χειμάρρου και στις 8:00 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σιδηροκάστρου, εντός του οποίου στεγάζεται παρεκκλήσιο του ομώνυμου Αγίου.
            Την Κυριακή 12 Ιουλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στο παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου της ενορίας της Ανατολής.
           

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη