Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Σιδηρόκαστρο : Σε κατάληψη του ΕΠΑΛ προχώρησαν οι μαθητές

δημοσίευση από: Sintiki News - 9/16/2020 05:43:00 μ.μ.


Διαμαρτυρόμενοι για την χρήση μάσκας εντός των σχολικών αιθουσών , οι μαθητές του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου προχώρησαν σήμερα το πρωί σε κατάληψη του σχολείου τους.
Οι μαθητές ζητούν , επίσης την τήρηση αποστάσεων με τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων και την αύξηση αριθμού των σχολικών καθαριστριών στη σχολική τους μονάδα.
Η κατάληψη του σχολείου ξεκίνησε σήμερα το πρωί με τους καθηγητές να φτάνουν στο σχολείο και να βρίσκουν την είσοδο του σχολείου κλειστή με αλυσίδα και λουκέτο.
Αμέσως ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Σερρών Στέλιος Ρίζος, ο οποίος βρέθηκε στο σχολείο  και ενημέρωσε του μαθητές για την κατάσταση που υπάρχει λόγω του κορονοϊού,  ενώ άκουσε τα αιτήματα  και  τους ζήτησε αύριο να ανοίξει και πάλι η σχολική μονάδα.
Αμέσως μετά ο  κύριος Ρίζος επισκέφθηκε το δημαρχιακό μέγαρο Σιντικής και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα των σχολικών καθαριστριών εάν το προσωπικό επαρκεί ή όχι.



About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.