Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Κρούσμα κορονοϊού σε δημοτικό σχολείο της πόλης των Σερρών

δημοσίευση από: Sintiki News - 9/16/2020 05:44:00 μ.μ.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό 56 ετών, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας εμφάνισε συμπτώματα πυρετού και πονόλαιμου.
Το πρωί της Τρίτης υποβλήθηκε σε τεστ και το απόγευμα της ίδιας μέρας διαγνώστηκε ότι θετικός στον ιό. Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Νομίατρος Σερρών και εφαρμόστηκε το σχετικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Το τμήμα που δίδασκε ο εκπαιδευτικός τέθηκε από σήμερα σε καραντίνα,ενώ κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία του σχολείου. «Για τις επόμενες 14 μέρες οι μαθητές θα μείνουν στα σπίτια τους, υπό την επίβλεψη των γονέων τους και αν παρουσιάσουν κάποιο σύμπτωμα θα επισκεφτούν το γιατρό τους» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Γιάννης Καραβασίλης.

Ο εκπαιδευτικός είναι καλά στην υγεία του. Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και παρακολουθείται στο σπίτι του. «Για προληπτικούς λόγους έγινε απολύμανση του σχολείου. Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία στους γονείς ή τους εκπαιδευτικούς, καθώς τα συμπτώματα παρουσιάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, την πρώτη μέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς. Η επαφή με τους μαθητές ήταν περιορισμένη , ενώ μέσα στην σχολική μονάδα εκπαιδευτικοί και μαθητές φορούν μάσκες» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Νομίατρος Σερρών Αναστ.Αναστασιάδης.
Θάλεια Καμπουρίδου
Πηγή : ΕΡΤ ΣερρώνAbout Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.