Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος της ΔΕΥΑΣ-Τι λέει η δημοτική επιχείρηση

δημοσίευση από: Sintiki News - 10/18/2020 05:54:00 μ.μ.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Σερρών όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή της, η δημοτική επιχείρηση. Ο εργαζόμενος της ΔΕΥΑΣ παρουσίασε πολύ ήπια συμπτώματα και του χορηγήθηκε προληπτική άδεια μέχρι που υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. “Η Διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης θα προχωρήσει άμεσα, εφόσον απαιτηθεί, σε κάθε επιπλέον ενέργεια για την ασφαλή παρουσία δημοτών και εργαζομένων στους χώρους των γραφείων της” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΔΕΥΑΣ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ έχει ως εξής:

 

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνουμε ότι σήμερα διαγνώσθηκε θετικός στον covid-19 εργαζόμενος στη ΔΕΥΑΣ. Το περιστατικό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην παρουσία του εν λόγω υπάλληλου το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε χώρο συγχρωτισμού, στον οποίο επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας. Από την περασμένη Τετάρτη αν και παρουσίασε πολύ ήπια συμπτώματα του χορηγήθηκε προληπτική άδεια. Το διαγνωστικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε σήμερα θετικό.

 

Στενό συγγενικό του πρόσωπο το οποίο εργάζεται, επίσης, στη ΔΕΥΑΣ παρότι είναι απόλυτα ασυμπτωματικό βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και έχει ήδη υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ.

 

Πλήρως ενήμερος είναι ο γιατρός εργασίας της ΔΕΥΑΣ, από τον οποίο έχουν δοθεί οδηγίες ιχνηλάτησης και τοποθέτησης σε καραντίνα εργαζόμενων που ήρθαν σε στενή επαφή με τον συγκεκριμένο υπάλληλο.

 

Στους χώρους της ΔΕΥΑΣ από την έναρξη της πανδημίας τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με χρήση μάσκας απ’ όλους, τήρηση αποστάσεων ενώ διενεργείται απολύμανση ανά 48 ώρες.

 

Συστήνουμε ισχυρά τους δημότες να προτιμούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με τη ΔΕΥΑΣ ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού.

 

Η Διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης θα προχωρήσει άμεσα, εφόσον απαιτηθεί, σε κάθε επιπλέον ενέργεια για την ασφαλή παρουσία δημοτών και εργαζομένων στους χώρους των γραφείων της.

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.