Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Γεωργιάδης: «Η φετινή ύφεση θα είναι πολύ μεγάλη. Ό,τι προβλέψεις είχαμε τέλος»

δημοσίευση από: Sintiki News - 11/22/2020 07:48:00 π.μ.

Σε εντελώς διαφορετική γραμμή σε σχέση με το αφήγημα της κυβέρνησης για «διαχειρίσιμη» ύφεση κινήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, μια μόλις ημέρα μετά την κατάθεση του αναθεωρημένου – επί τα χείρω – προσχεδίου του φετινού προϋπολογισμού.

 

«Την φετινή ύφεση δεν την ξέρει κανείς, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Ό,τι προβλέψεις είχαμε, τέλος. Θα είναι πολύ μεγάλη, δεν την ξέρουμε ακόμη” δήλωσε συγκεκριμένα ο Υπουργός Ανάπτυξης.

 

Πιο συγκεκριμένα απαντώντας στο πώς θα αρθεί το lockdown ενόψει Χριστουγέννων, γενικά αλλά και στα καταστήματα, δήλωσε: «Έχει δρόμο ακόμη, ακόμα κι αν έχουμε το εμβόλιο. Έχω δεκάδες διαφορετικά σενάρια τι και πώς θα ανοίξει. Θα εξαρτηθεί τι θα μας πουν οι γιατροί και τότε θα επιλέξουμε σενάριο από αυτά που έχουμε φτιάξει. Αλλά όλα θα αποφασιστούν με άξονα την πανδημία. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για σενάρια. Την φετινή ύφεση δεν την ξέρει κανείς, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Ό,τι προβλέψεις είχαμε, τέλος. Θα είναι πολύ μεγάλη, δεν την ξέρουμε ακόμη».

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.