Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Κ. Καρπουχτσής: «Δίκαιη η αγανάκτηση των 113 Σερραίων επιχειρηματιών για το πρόγραμμα “ΔΙΕΞΟΔΟΣ”»

δημοσίευση από: Sintiki News - 1/14/2021 03:59:00 μ.μ.

Δίκαιη χαρακτηρίζει την αγανάκτηση των 113 Σερραίων επιχειρηματιών, ο οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων Κώστας Καρπουχτσής σε ανακοίνωσή του, σχετικά με πρόγραμμα «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο άφησε έξω τις μικρές σερραϊκές επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Καρπουχτσή

Η επιστολή των 113 επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου των Σερρών είναι μια κραυγή αγωνίας.

Κώδωνας κινδύνου για το σύνολο των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων του νομού μας κάθε κλάδου, και καταδεικνύει πως τα μέτρα «ασπιρίνες» που έχουν μέχρι στιγμής ληφθεί από την κυβέρνηση δεν καλύπτουν τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας. Οι παλινωδίες επιλογών από τη μια για click away, από την άλλη για την αιφνιδιαστική κατάργηση έστω και αυτού του ημίμετρου, οδηγούν σε απόγνωση.

Κερασάκι στην τούρτα, η δίκαιη αγανάκτηση για τα λανθασμένα σε βάρος των πολύ μικρών επιχειρήσεων κριτήρια του προγράμματος της Περιφέρειας «ΔΙΕΞΟΔΟΣ», που αφήνει τις μικρές σερραϊκές επιχειρήσεις εκτός.

Η «ραχοκοκαλιά» της ελληνικής οικονομίας σπάει.

Πότε θα εισακουστούν οι φωνές τους; Όταν θα ναι ήδη αργά;

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.