Με επιτυχία το «The fashion show round 2» από τη Στέλλα Βολακάκη (Φωτογραφίες & Βίντεο)


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουλίου το fashion show στο Χαρωπό. Η εξαιρετικά ταλαντούχα, Σερραία σχεδιάστρια Στέλλα Βολακάκη παρουσίασε τις πανέμορφες δημιουργίες της σε όσες και όσους βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας. Όπως ήταν φυσικό η συλλογή που παρουσιάστηκε άφησε τους πάντες έκπληκτους με τις μοναδικές της δημιουργίες.

Τα μοντέλα περπάτησαν μπροστά από τον κόσμο με τις δημιουργίες της κυρίας Βολακάκη και εντυπωσίασαν. Στο «The fashion show round 2» συμμετείχαν: η Δήμητρα Ζούπα, η Βέρα Ματσούκα, η Ιωάννα Μαλλίνη, η Σοφία Καρακασοπούλου και η Έλλη Βλάχβεη.






Η Στέλλα Βολακάκη ευχαρίστησε στους χορηγούς της εκδήλωσης και όλους και όλες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση «Ευχαριστώ θερμά όλους και όλες που με τιμάτε για δεύτερη φορά με την παρουσίας και αυτό είναι συγκινητικό. Βεβαίως όλα τα ρούχα μπορείτε να τα δοκιμάσετε όπως και πέρσι».





Τέλος, η κυρία Βολακάκη ευχαρίστησε και τον αρραβωνιαστικό της για την πολύτιμη βοήθεια και την υπομονή του, όπως είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή : infonews24.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη