530.000 ευρώ από τον TAP για την αναβάθμιση των δημοτικών σφαγείων Νέου Σκοπού


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

 

Το δημοτικό συμβούλιο Εμμανουήλ Παππά προχώρησε στην αποδοχή της χορηγίας του αγωγού TAP, περίπου 530.000, έτσι ώστε να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν στα δημοτικά σφαγεία του Νέου Σκοπού. Την είδηση έκανε γνωστή μιλώντας στην εκπομπή “Κάθε Μέρα Καλημέρα” και στο Ράδιο Σιντική 92,1 FM, ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας.

 

«Με τα χρήματα αυτά θα γίνει ο εκσυγχρονισμός των δημοτικών σφαγείων και στην ουσία θα γίνει ένα δεύτερο κτίριο, ένα καινούργιο κτίριο δίπλα στο υφιστάμενο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με αισιοδοξίας. Οι προδιαγραφές που βάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση για τα σφαγεία είναι τόσο αυστηρές. Τα σφαγεία θα πρέπει να έχουν προδιαγραφές σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης της χώρας να μπορούν να αντικατασταθούν τα χειρουργεία των νοσοκομείων με τον χώρο ενός σφαγείου», ανέφερε ο κ. Νότας.

 

Ο δήμαρχος τονίζει ότι εάν δεν προχωρούσε ο δήμος στην αποδοχή της χρηματοδότησης από τον ΤΑP, αργά ή γρήγορα η δημοτική επιχείρηση θα έκλεινε.

 

«Εάν εμείς δεν προχωρούσαμε σ αυτήν την πρόταση και αποδοχή της χρηματοδότησης αργά ή γρήγορα η δημοτική επιχείρηση θα έκλεινε. Ήταν μια ‘χρυσή’ ευκαιρία να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις 530.000 ευρώ αυτούσιες στα ταμεία του δήμου για να επενδυθούν στο δημοτικό σφαγείο» διευκρινίζει ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά.

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη