«Όχι» στο λατομείο γρανίτη είπαν οι κάτοικοι Αχλαδοχωρίου (Βίντεο)


Ομόφωνα το Τοπικό Συμβούλιο Αχλαδοχωρίου αποφάσισε αρνητικά στη δημιουργία λατομείου γρανίτη, στην περιοχή στη χθεσινή συνεδρίαση. Το θέμα ανέδειξε το Infonews24, στις 30 Ιουλίου.

 

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου θα ζητήσουν από το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και τους τοπικούς βουλευτές να σταθούν στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να μην εγκατασταθεί συγκεκριμένη εταιρεία.

 

«Η δημιουργία λατομείου σε περιοχή θα είναι μεγάλο πλήγμα» αναφέρει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Τσαβλίδης.

 


Η δημιουργία λατομείου στην περιοχή δεν είναι καινούργια υπόθεση καθώς έρχεται από τα παλιά αναφέρει ο πρόεδρος του χωριού και οι κάτοικοι της περιοχής.

 

Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής είναι προβληματισμένοι για την εξέλιξη αυτή και ζητούν από τους τοπικούς βουλευτές εγγράφως να στηρίξουν τον αγώνα τους. Μάλιστα, επισημαίνουν ότι θα προβούν σε κινητοποιήσεις.

 

Στη έκτακτη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου παρέστησαν, ο βουλευτής ΝΔ Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης καθώς επίσης και κάτοικοι των χωριών Αχλαδοχωρίου, Καρυδοχωρίου, Καπνοφύτου και Φαιάς Πέτρας.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο κ. Λεονταρίδης, ο οποίος τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων: «Είμαι μαζί σας με την απόφασή σας που είναι αρνητική για τη δημιουργία λατομείου στην περιοχή».

Πηγή : infonews24.gr

 


 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη