Σέρρες: Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Στέργιος Σιδεράς


Έχασε , σήμερα Σάββατο 23.10.21 τη μάχη με τον κορονοϊό ο Στέργιος Σιδεράς

Λευτέρης Αβραμάκης 

Άλλος ένας φίλος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και την γειτονιά των Αγγέλων όπως σήμερα με πληροφόρησε ο φίλος μου και αγαπημένος ανηψιός του.Τον Στέργιο Σιδερά τον γνώριζα χρόνια και τον εκτιμούσα από μια κοινή πολιτικό-συνδικαλιστική πορεία για αρκετά χρόνια.Έντιμος, ιδεολόγος και αγωνιστής με ήθος, είχε άποψη και παρουσία στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες και ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012. Δυστυχώς νόσησε με Covid και τελικά έχασε τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλευόταν.Καλό κατευόδιο και ελαφρύ το χώμα της Σερραϊκής γης που θα σε σκεπάσει φίλε Στέργιο.

 

Ο χρήστης Μιχάλης Πισκιουλης αισθάνεται χίλια κομμάτια.

Έφυγε από κοντά μας ο συνοδοιπόρος μας Στέργιος Σιδεράς. Ένας έντιμος αγωνιστής, ασυμβίβαστος, αει κίνητος, δοτικός, πάντα στην πρώτη γραμμή των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων.

 

 

Dimitrios Angelakopoulos

 

Ο covid - 19 μας στέρησε ακόμη έναν φίλο εδώ στις Σέρρες. Ο Στέργιος Σιδεράς, ένας άνθρωπος ευγενής και μειλίχιος, αγωνιστής της ζωής και της πολιτικής έφυγε από κοντά μας. Δεν πάει πολύς καιρός που τον συνάντησα τυχαία στο δρόμο και τα είπαμε. Ήταν πολύ ευδιάθετος και χαμογελαστός. Τα είπαμε για την πολιτική κατάσταση στα πεταχτά καθώς ήταν βιαστικός για κάποιο προορισμό.

Καλό ταξίδι, Στέργιο.

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη