Λαμία: ΕΔΕ για το θάνατο 14χρονης που νοσούσε από κορονοϊό


Ενορκη Διοικητική Εξέταση για τα αίτια του θανάτου 14χρονης μαθήτριας στη Λαμία διατάχθηκε από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά.

 

Μάλιστα την ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.

 

Υπενθυμίζεται πως χθες, η 14χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Συγκεκριμένα, το κορίτσι διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου στις 9:30' το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορονοϊό. Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και αποφάσισαν να την κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

 

 

 

Ωστόσο, η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport υπέστη απανωτές ανακοπές. Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν αλλά δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν στη ΜΕΘ.

 

Προανάκριση και από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λαμίας, μετά από εντολή της Εισαγγελίας, έχουν ξεκινήσει προανάκριση και έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το τραγικό συμβάν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία - νεκροτομή θα γίνει αύριο Δευτέρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά, αφού για μια ακόμη φορά η Ιατροδικαστική της Λαμίας δεν λειτουργεί.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη