Ο όμιλος Μαρινάκη ανακάλυψε τη σχέση Χριστοφοράκου - Μητσοτάκη


Μετά το δημοσίευμα για την απάτη της κυβέρνησης με τις συντάξεις, νέο δημοσίευμα σε μέσο του ομίλου Μαρινάκη «καρφώνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις σχέσεις του με τον Χριστοφοράκο.


Σε άρθρο στο to10.gr με τίτλο «H πολυιδιοκτησία της Βουλής, νίκησε την πολυιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Mε την βοήθεια του πρωθυπουργού βεβαίως», σημειώνεται, μεταξύ άλλων:

«Στο μεταξύ με την αλλαγή του νόμου, και πάντα με οδηγό το πόρισμα της ΕΕΑ, αλλάζει ο βυθός του βαθμολογικού πίνακα καθώς δεν υποβιβάζεται η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ. Αλλάζουν ίσως οι θέσεις της Ευρώπης, καθώς η Ξάνθη συγκατοικεί στην 6η θέση του πίνακα. Αλλάζει και η κορυφή του καθώς ο ΠΑΟΚ παραμένει στο +1. Πως λοιπόν το πρωτάθλημα κρίνεται στα γήπεδα; Φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν απασχολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται μόνο για την Κυβέρνησή του. Και για αυτή έπραξε σήμερα δίχως να τον ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις. Φοβήθηκε ότι θα “πέσει” από την καρέκλα που τόσο αγάπησε. Φοβήθηκε ότι μπορεί να πουλούσαν καμιά 10αριά βουλευτές του, τις… αθλητικές εγκαταστάσεις τους. Και έτσι έπραξε αδιαφορώντας για κάθε λογής κόστος. Ακόμη και το “πολιτικό κόστος” που επιβάλλει το περίφημο κλισέ.



Αν τον ένοιαζαν τέτοια πράγματα δεν θα είχε μεσοτοιχία βίλα με τον Χριστοφοράκο της Siemens».

Όπως είχε επισημάνει ρεπορτάζ του tvxs.gr, η τροπολογία - σκάνδαλο για το ποδόσφαιρο λαμβάνει επικίνδυνες εξωγηπεδικές διαστάσεις και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.  Σημειώνεται ότι σε λίγες μέρες στους τηλεοπτικούς δέκτες θα κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA του Μαρινάκη.






Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη