Νευρική κρίση στο Μέγαρο Μαξίμου για το νέο «μπαϊράκι» Σαμαρά


Εκνευρισμός αλλά και μεγάλη αμηχανία επικρατούν στο Μέγαρο Μαξίμου με φόντο τη νέα απουσία του Αντώνη Σαμαρά από κρίσιμη -κατά το κυβερνητικό επιτελείο- ψηφοφορία στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να μην παρευρεθεί στο Κοινοβούλιο κατά την ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία-σκάνδαλο για την υπόθεση της «πολυιδιοκτησίας» ΠΑΟΚ και Ξάνθης.


Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε παρευρεθεί ούτε στην ψηφοφορία για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στη Πορεδρία της Δημοκρατίας.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψε πριν από δύο ημέρες στην Ελλάδα καθώς έλειπε στις Ηνωμένες Πολιτείες για λόγους υγείας (για το λόγο αυτό απουσίαζε και από την ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας). Ωστόσο τόσο στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος επί της οδού Πειραιώς όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τον λόγο της σημερινής του απουσίας.



Με βάση όλα τα παραπάνω, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά θα ζητηθούν από το Μέγαρο Μαξίμου εξηγήσεις για το νέο αυτό «μπαϊρακι».






Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη