Σέρρες : Ημερίδα για το Δημογραφικό


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών 'ΕΛΠΙΔΑ' σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών και την Ένωση Πολυτέκνων Σερρών οργανώνουμε ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης και του Δήμου Σερρών και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11.00 πμ στο Δημοτικό Θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ Σερρών.
Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους Σερραίους να παραβρεθούν στην σημαντική αυτή Ημερίδα.
Εισηγητές θα είναι
Α) ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, εκδότης - συγγραφέας με θέμα: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΙΣΩΣΗ.
Β) ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, Διευθυντής ερευνών του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών με θέμα: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ - ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
Γ) ΧΟΛΕΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πολιτικός Επιστήμονας - Συγγραφέας με θέμα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ; Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη