Την μετανάστρια μοδίστρα που δώρισε 600 μάσκες στα Γρεβενά συνεχάρη η Κατερινά Σακελλαροπούλου


Με την ιδιοκτήτρια καταστήματος ένδυσης επικοινώνησε τηλεφωνικά η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου προκειμένου να τη συγχαρεί για τη δωρεά των 600 μασκών στο νοσοκομείο των Γρεβενών.


Υπενθυμίζεται ότι η Ελόνα Αγκόλι, η οποία ήρθε πριν από 21 χρόνια στη χώρα μας από την Αλβανία. είχε ανταποκριθεί στο αίτημα του νοσοκομείου Γρεβενών να φτιάξει 600 μάσκες και μάλιστα αρνήθηκε να τις πληρωθεί όταν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ζήτησαν τιμή για να κάνουν την παραγγελία.

Όπως δήλωσε η ίδια στο ΑΠΕ, χρειάστηκε 9 μέρες για να ράψει τις 600 μάσκες οι οποίες έχουν διπλό ύφασμα και ανάμεσα τους έχει ραφτεί ειδικό φίλτρο που της έδωσαν από το νοσοκομείο.
Σε ανάρτησή της στο Facebook η πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει ότι σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες από την πανδημία του κοροναϊού συναντάμε την «καθημερινή εθελοντική προσφορά»..

«Μοδίστρες φτιάχνουν μάσκες, δάσκαλοι συνεχίζουν τις παραδόσεις μαθημάτων διαδικτυακά, επιχειρήσεις παρέχουν οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη. Τέτοιες πράξεις μας δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να ξανασκεφτούμε τις ανθρώπινες αξίες και τον τρόπο που οργανώνουμε τις προσωπικές, οικογενειακές και κοινωνικές μας σχέσεις» τονίζει μεταξύ άλλων η κα Σακελλαροπούλου.





Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη