Σέρρες : Τραυματίες σε συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτας


Πέντε αλλοδαποί συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, ενω η κατάστασης της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ενω στις φυλακές επικρατεί ηρεμία.

Ολα ξεκίνησαν, απο την πτέρυγα Γ2 των φυλακών,  γύρω στις 7.30 χθες , λίγο πριν την λήξη του προαυλισμού τους, οταν συνεπλάκησαν απο άγνωστη αιτία φυλακισμένοι μεταξύ τους,  ( Αλγερινοί, 2 Σύριοι, 1 Βούλγαρος και 1 Ελληνας ). Χρησιμοποιώντας μάλιστα και αυτοσχέδια μαχαίρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας κάποιοι που εμπλεκόμενους απασχόλησαν και άλλες φορές προβλήματα.
Η επέμβαση των Σωφρονιστικών  Υπαλλήλων ήταν άμεση, ωστόσο 10 άτομα μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας και 6 απο αυτά με ασθενοφόρα  μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σερρών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου, που εκδόθηκε πιρν λίγες ωρες, απο τους 6 ο  ελληνικής καταγωγής  61 ετών αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες οδηγήθηκε και πάλι στο κατάστημα των φυλακών.
Οι 5 αλλοδαποί ( ηλικίας απο  28 έως και 49  ετών ) εισήχθησαν στην χειρουργική κλινική με θλαστικά κυρίως τραύματα και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος τους.
Ο 29χρονος είναι λίγο ποιο βαριά  καθώς φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα και διάτρηση πνεύμονα. Του έχουν τοποθέτηση σωλήνα θωρακικής παροχέτευσης.
Οι άλλοι φέρουν και κατάγματα ρινικών οστών, ενω στον 49χρονο εχει κοπεί ο τένοντας,  παρακολουθείτε απο τους αρθοπεδικούς και νοσηλεύεται στο θάλαμο κρατουμένων του Νοσοκομείου.  

Τα αίτια της συμπλοκής διερευνώνται

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη