Μετάθεση στη Σάμο για τον Δκτη του Π.Κ. Σιδηροκάστρου Σωτ. Ταλίμη-Χωρίς αξιωματικό το κλιμάκιο;


Μετά από 17 χρόνια διοικητής στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σιδηροκάστρου, ο Σωτήρης Ταλίμης αποχώρησε από το Σιδηροκάστρο και μετατέθηκε στο νησί της Σάμου.
Ο κύριος Ταλίμης ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την Κω και ακολούθησε μια μεγάλη διαδρομή φτάνοντας στο Σιδηροκάστρου όπου στα μέσα του Ιουνίου 2020, του ήρθε η μετάθεση για Σάμο.

Με ανάρτησή του, στο Facebook ο Σωτήρης Ταλίμης αναφέρθηκε στην μετάθεσή του, γράφοντας τα εξής: “Κως, Σιδηρόκαστρο, Αθήνα, Ροδολίβος, Σιδηρόκαστρο, Σαμοθράκη, Καβάλα, Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, Σέρρες, Άγιο Όρος, Σιδηρόκαστρο και Σάμος.

Σε συνέχεια της γραπτής τοποθέτησής του ο κύριος Ταλίμης σημειώνει ότι το κλιμάκιο του Σιδηροκάστρου μετά την αποχώρησή του δεν το διοικεί αξιωματικός και διερωτάται: “Δεν θέλετε έμπειρο Αξιωματικό στην Σέρρες; Άντε γεια. Ας ανοίξουν οι φάκελοι όλων και ας δουν διαδρομές. Και αν βρουν τέτοια διαδρομή, θα γίνω εγώ, μέντορας των αρωμάτων. Συγχαρητήρια στους πολιτικούς μας ,που για ακόμη φορά στήριξαν την Σάμο και όχι τις Σέρρες. Η Παναγιά είναι μαζί μου και δεν φοβάμαι τίποτα. Καλή συνέχεια στο Σιδηρόκαστρο στο Δήμο Σιντικής ,που τον υπηρέτησα 17 χρόνια , με μια διακοπή 3 χρόνων, λόγω μεταθέσεων” καταλήγει ο πρώην διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη