Οριστικό: στον Βόλο ο τελικός κυπέλλου, με παράλληλη έναρξη Super League (;)


Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.
Η αδυναμία που δήλωσε εκ νέου η Αστυνομία να εγγυηθεί την ασφάλεια στη Ριζούπολη, οδήγησε στην ενεργοποίηση της εναλλακτικής λύσης από την ΕΠΟ.

Όπως είχε διαρρεύσει από νωρίς, η Αστυνομία δήλωσε εκ νέου, ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα στη Ριζούπολη (παρόλο που αυτός θα είναι κεκλεισμένων των θυρών).

Έτσι, η ΕΠΟ ενεργοποίησε την εναλλακτική λύση που είχε αποφασιστεί και ανακοίνωσε  επίσημα ότι το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον Βόλο.

Την προσεχή Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League (εφόσον εγκριθεί προηγουμένως η προκήρυξη).

Αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League και το αδιέξοδο που έχει προκύψει λόγω της απόφασης της ΕΠΟ για τον ορισμό του τελικού την ίδια ημέρα, απ’ ότι φαίνεται η πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ δίνει την λύση.

Υιοθετώντας μια εκ των δυο προτάσεων που κατέθεσε οι Κρητικοί, η διοργανώτρια θα ορίσει κανονικά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου, εξαιρώντας απ’ αυτή τους ΑΕΚ-Ολυμπιακό (οι οποίοι την ίδια μέρα θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου).

Θα διεξαχθούν λοιπόν όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που θα προκύψουν από την κλήρωση για την 1η αγωνιστική και θα οριστεί παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ένωση και τους Πειραιώτες, το οποίο θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία (μάλλον μέσα στον Δεκέμβρη).



Πρόθεση της Λίγκας είναι να γίνει μόνο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο του τελικού (12/9), ενώ θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ (λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων) το δικό του εναρκτήριο ματς να διεξαχθεί την Παρασκευή, 11/9.

Εφόσον εγκριθεί η προκήρυξη στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση της προσεχούς Παρασκευής, θα ακολουθήσει η διαδικασία μέσω της οποίας θα προκύψει το πρόγραμμα.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει συγκεκριμένα:

«Επικυρώθηκε ομόφωνα η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους του Συνεταιρισμού, η οποία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγ. περιόδου 2020-21.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

H 1η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα διεξαχθεί το τριήμερο 11,12,13 Σεπτεμβρίου 2020.

Αποφασίστηκε ότι η ηλεκτρονική Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στα Κεντρικά της Super League, υπό την αίρεση της έγκρισης της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21».

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη