Τη «μαύρη εργασία» στηλιτεύουν οι ιδιοκτήτες κέντρων περιποίησης νυχιών

Το πρόβλημα της «μαύρης εργασίας», φαίνεται πως είναι ένα από αυτά που απασχολούν έντονα και τον κλάδο των κέντρων περιποίησης νυχιών.

 

Σύμφωνα με την Σερραία επιχειρηματία και ιδιοκτήτρια κέντρου περιποίησης άκρων Αργυρώ Δαρνάκα, ο περιορισμός της «μαύρης εργασίας» σε εργασίας, που «ευνοεί» και τη διασπορά του κορονοϊού, ήταν μία από τις βασικές αιτίες που οδήγησε την κυβέρνηση στη λήψη της απόφασης για το άνοιγμα των επιχειρήσεων τις ημέρες αυτές.

 

«Θεωρήθηκε ότι είναι καλύτερο να ανοίξουν οι επιχειρηματίες τα καταστήματά τους για να μπορέσουν και να δουλέψουν οι επιχειρήσεις, αλλά και να περιορισθεί η διασπορά του ιού. Δυστυχώς τεχνίτριες που πηγαίνουν σε σπίτια, θα εξακολουθούν να πηγαίνουν, δεν τους πτοεί τίποτα,» δήλωσε η κ. Δαρνάκα, η οποία πρόσθεσε πως αυτά τα φαινόμενα «παραγκωνίζουν» τους κανόνες υγιεινής κατά του κορονοϊού.

 

«Είμαστε εμείς που έχουμε μαγαζιά, είμαστε φορολογούμενοι πολίτες, από εμάς παίρνει χρήματα το κράτος κι όχι από τις τεχνίτριες που πηγαίνουν στα σπίτια. Εμείς πληρώνουμε υπαλλήλους, μισθούς, δώρα, ένσημα, ΦΠΑ, φόρους» επεσήμανε η κ. Δαρνάκα.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη