Επαναλειτουργεί το γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών σε νέο χώρο

Το γραφείο του Συλλόγου Τριτέκνων Σερρών «Ελπίδα» από την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 λειτουργεί ξανά τις γνωστές μέρες και ώρες και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη 10:00-12:00 και Παρασκευή 18:00-20:00, για ενημέρωση μελών, εγγραφές νέων μελών, ανανεώσεις καρτών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω αναστολής λειτουργίας του Μαξιμείου το γραφείο θα λειτουργεί , μέχρι νεότερης ανακοίνωσης στην οδό Υψηλάντου 4, στο ισόγειο, κοντά στη Λέσχη Αξιωματικών.

 

Για την αποφυγή διασποράς του ιού και για την ασφάλεια όλων θα ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες:

ü Η προσέλευση στο χώρο λειτουργίας του γραφείου να γίνετε με τρόπο ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων.

ü Η προσέλευση στο χώρο λειτουργίας του γραφείου να γίνεται ΜΟΝΟ από ένα (1) άτομο εκπρόσωπο της οικογένειας.

ü Στο χώρο του γραφείου θα βρίσκονται το πολύ 3 άτομα {Μέχρι Δύο (2) μέλη του Δ.Σ και ένας ή μία (1) επισκέπτης μέλος}.

ü Θα πρέπει να διατηρείται η απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ των παρευρισκόμενων εντός του χώρου του γραφείου σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ü Η προστατευτική μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του γραφείου.

ü Πληροφορίες μέσω του τηλεφώνου 6940626737 ή μηνύματος στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook ή email στη διεύθυνση : (3teknoiser@hotmail.gr).

 

«Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο που ανταποκρίθηκε άμεσα και μας παραχώρησε το χώρο για να λειτουργήσει προσωρινά το γραφείο μας. Οι ανανεώσεις των συνδρομών σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε, να αγωνιζόμαστε, να διεκδικούμε προνόμια και δικαιώματα για τις τρίτεκνες οικογένειες» τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη