Ποιο μήνυμα έστειλε η μοναδική αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου Σερρών Ελ. Τερλεμέ

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό, αλλά με πολλά νοήματα, μήνυμα, έστειλε η μοναδική αναισθησιολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Ελίνα Τερλεμέ.

Μετά τις παραιτήσεις της διευθύντριας και του ενός αναισθησιολόγου, η κ. Τερλεμέ, είναι η μόνη γιατρός αναισθησιολόγος που απέμεινε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

 

Η ίδια υπέβαλλε αίτημα παράτασης της θητείας της, που έγινε αμέσως αποδεκτό, αποδεικνύοντας την ευσυνειδησία της, τη δυναμική της, αλλά και την ποιότητα του χαρακτήρα της, τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη.

 

Συγκεκριμένα, η κ. Τερλεμέ, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

«Μόλις υπέβαλα αίτημα παράτασης της θητείας μου ως επικουρικός ιατρός Αναισθησιολόγος στο Γ.Ν Σερρών, το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό. Ορισμένοι θα ήθελαν ενδεχομένως να εγκαταλείψω και εγώ τη μάχη! Δεσμεύομαι να παραμείνω στις επάλξεις και να παλέψω μέχρι τέλους. Άλλωστε ο όρκος και το ήθος μου δεν μου επιτρέπουν να πράξω κάτι διαφορετικό, ιδιαιτέρως τώρα που το νοσοκομείο Σερρών διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους κρίσης λόγω της πανδημίας.

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τα δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα συμπαράστασης και αγάπης! Θα παραμείνω δίπλα σας προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ. Καλό βράδυ».

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη