Ο Στ. Σαριβασίλης μας… ταξιδεύει με το νέο του βιβλίο «Αγνόλευκα Ανθόφυλλα της Ερατούς Ταξίδια»

Το νέο βιβλίο του Σερραίου Στέλιου Σαριβασίλη με τίτλο «Αγνόλευκα Ανθόφυλλα της Ερατούς Ταξίδια» ταξιδεύει από την πρώτη εργάσιμη ημέρα του 2021, σε κλασική μορφή εντύπου και σε ψηφιακή μορφή.

Σε ψηφιακή μορφή (PDF), είναι δυνατό να αποσταλεί σε όσους – ες το επιθυμούν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο και χωρίς καμία επιβάρυνση, μαζί θα παραλάβουν και την ποιητική συλλογή.

 

Η καθηγήτρια του University of Plovdiv «Paisii Hilendarski» Velichka Simonova – Grozdeva ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η ποίηση του Σερραίου ποιητή Στέλιου Σαριβασίλη αποτελεί πολυφασματική συναναστροφή με όλα τα στοιχεία του σύμπαντος, υπερβαίνοντας κάθε είδος συμβατικών ορίων που θα εμπόδιζαν την ελεύθερη κίνηση του ανθρώπινου πνεύματος. Τα ‘πιστεύω’ της ποιητικής του φωνής, η οποία με την πάροδο του χρόνου, δικαίως, ακούγεται σε όλο και περισσότερες γλώσσες, είναι η (αιώνια) αγάπη για τον συνάνθρωπο, η αδιάκοπη κίνηση και η αναζήτηση νέων οριζόντων, ονείρων, ομορφιάς και οπωσδήποτε το ψάξιμο μιας ελπίδας, έστω και ελάχιστης.

Στα ποιήματα του Στέλιου Σαριβασίλη συνυπάρχουν πτυχές της επώδυνης πραγματικότητας, τις οποίες όμως η κοσμοαντίληψη του ποιητή παντρεύει με απρόσμενες προοπτικές, που εκμυστηρεύεται στον σκεπτόμενο αναγνώστη».

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη