Υπόθεση Λιγνάδη: «Είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων», υποστηρίζει ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας, που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, μιλώντας σήμερα (23/2) στο MEGA, υποστήριξε πως ο σκηνοθέτης «είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού», δηλώνοντας παράλληλα ότι, «ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό».

 

«Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζοντας επίσης ως «αναξιόπιστη» τη γυναίκα - μάρτυρα «κλειδί» που κατέθεσε στον ανακριτή.

 

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας, ανέφερε πως ακόμα δεν έχει τη δικογραφία στα χέρια του και γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα καχύποπτος ως προς το ένταλμα σύλληψης.

 

Όσον αφορά στους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για «λαϊκό δικαστήριο» και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα». «Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν άνθρωπο μόνο για πολιτικά παιχνίδια και εντυπώσεις», κατέληξε ο δικηγόρος.

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη