Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Ρωμανός: «Αριστεροκρατούμενος ο καλλιτεχνικός χώρος, προχωράμε σε κάθαρση»

δημοσίευση από: Sintiki News - 2/23/2021 05:32:00 μ.μ.

Επίθεση στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ύστερα από την ανακοίνωση - κόλαφο που εξέδωσαν οι ηθοποιοί για την κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη.

 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 χαρακτήρισε «αριστεροκρατούμενο τον καλλιτεχνικό χώρο» τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει αρχίσει την «κάθαρση» σε αυτόν τον χώρο. «Ο χώρος των ηθοποιών διαχρονικά δεν είναι φιλικά διακείμενος προς τη Δεξιά», είπε και έκανε λόγο για «αισχρή ανακοίνωση». «Είναι γνωστή η συνεργασία που έχουν πολλοί από αυτούς με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε και συνέχισε: «Δεν ήξεραν τίποτα; Αν ήξερα τότε την ανακοίνωση πρέπει να την απευθύνουν στον καθρέφτη τους, καθώς αυτοί ξημεροβραδιάζονταν με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και τώρα ζητάνε και τα ρέστα». Κατηγόρησε, τέλος, τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια κομματικοποίησης και αντιστροφής της πραγματικότητας.

 

Υπενθυμίζεται πως σε ανάλογες δηλώσεις είχε προχωρήσει πριν από μερικούς μήνες και ο Δημήτρης Λιγνάδης, ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος έκανε λόγο για «ψευδοαριστερές συνειδήσεις», οι οποίες «έχουν κυριαρχήσει εδώ και χρόνια και έκαναν κακό σε Πολιτισμό και Παιδεία».

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.