Και κατάθεση τραγουδιστή - ηθοποιού σε βάρος του Λιγνάδη

Και κατάθεση τραγουδιστή - ηθοποιού, ο οποίος δεν υπήρξε θύμα, αλλά εμφανίζεται να γνώριζε τον κατηγορούμενο περιλαμβάνει η δικογραφία για το Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας τις προηγούμενες μέρες και ζήτησε να καταθέσει.

 

Υποστήριξε ότι γνωρίζει τον σκηνοθέτη, έχει επαφή, γνωρίζει πράγματα και πρόσωπα σχετικά με την υπόθεσή του και γι' αυτόν τον λόγο έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα. Φέρεται να μίλησε για την προσωπικότητα του κατηγορουμένου αλλά και να έδωσε στοιχεία που να έχουν σχέση με τη δράση που αποδίδεται στον κατηγορούμενο. Και αυτή η μαρτυρία συμπεριελήφθη στη δικογραφία η οποία σχηματίστηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης και να παραπεμφθεί στην ανακρίτρια.

 

Η κατάθεση αυτή όπως και το σύνολο της δικογραφίας για το Δημήτρη Λιγνάδη βρίσκονται στην 19η τακτική ανακρίτρια, στην οποία και θα προωθούνται όλοι οι μάρτυρες που ενδεχομένως να θέλουν να καταθέσουν σχετικά με τις δύο μηνύσεις όπου καταγγέλλονται βιασμοί.

 

Εφόσον υπάρξουν νέες μηνύσεις θυμάτων για το Δημήτρη Λιγνάδη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών θα προχωρήσει στην έρευνα των καταγγελιών τους η ίδια και μετά την απόφαση για άσκηση ή μη ποινικής δίωξης θα διαβιβάζει τα έγγραφα στη δικαστική λειτουργό, προκειμένου να τις συσχετίσει με την υπάρχουσα δικογραφία.

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη