Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Lockdown: Το σχέδιο για το λιανεμπόριο – Νέο SMS και τρεις ώρες διορία

δημοσίευση από: Sintiki News - 2/23/2021 05:35:00 μ.μ.

Τη δημιουργία νέου πενταψήφιου αριθμού για την αποστολή ενός sms την ημέρα, που θα αφορά αποκλειστικά τα ψώνια και θα έχει χρονική ισχύ τρεις ώρες, περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, στις αρχές Μάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».

 

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Ανάπτυξης αφορά στο άνοιγμα όλων των κλάδων του λιανεμπορίου με ελεύθερη προσέλευση των πολιτών στα καταστήματα, χωρίς δηλαδή click away ή click inside, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το lockdown στην Αττική.

 

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν στα πρότυπα των σούπερ μάρκετ: Με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας δηλαδή και συγκεκριμένο αριθμό πελατών μέσα στο κατάστημα, ανάλογα με τα τετραγωνικά του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

 

Σημειώνεται βέβαια πως, τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων ημερών θα καθορίσουν την ημερομηνία επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου, αν και η πιθανότερη ημερομηνία για το άνοιγμα, θεωρείται η 1η Μαρτίου.

 

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.