Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Και τρίτη μήνυση κατά Λιγνάδη για βιασμό

δημοσίευση από: Sintiki News - 3/06/2021 07:35:00 π.μ.

Και τρίτη μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό το 2018, κατατέθηκε στη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο μηνυτής δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι Έλληνας και ήδη έχει αρχίσει η προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

 

Ο μηνυτής καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό μέσα στο σπίτι του ηθοποιού - σκηνοθέτη σε χρόνο που το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί. Σημειώνεται πως σε βάρος του σκηνοθέτη, εκτός από τις μηνύσεις, υπάρχει και κατάθεση για βιασμό καθώς και μια ακόμη μηνυτήρια αναφορά για το ίδιο αδίκημα που αφορά ωστόσο σε πράξη που έχει παραγραφεί.

 

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη, 12 ημέρες μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή και σχεδόν ένα μήνα μετά την παραίτησή του που ακολούθησε τις επίσημες καταγγελίες, πραγματοποίηθηκε έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη μετά από εντολή της ανακρίτριας.

 

Από την έναρξη της διερεύνησης της υπόθεσης, ερωτήματα είχε προκαλέσει το γεγονός ότι σε μια τέτοια σοβαρή υπόθεση με βαρύτατες κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων οι αστυνομικές αρχές δεν κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο, αλλά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σκηνοθέτη, όταν σε πλήθος αντίστοιχων υποθέσεων η έρευνα διεξάγεται άμεσα προκειμένου να εντοπίσει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία.

 

 

 

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.