Σιντική : Κατά πλειοψηφία αποφάσισε το Δ.Σ. τη λειτουργία δύο καταστημάτων στη δομή «Κλειδί»

Κατά πλειοψηφία αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σιντικής στην πρόσφατη συνεδρίαση του να εγκρίνει την εκμίσθωση χώρου εντός της περιμέτρου της δομής «Κλειδί» για τη λειτουργία δύο καταστημάτων ειδών πρώτης ανάγκης εκ των οποίων το ένα λειτουργεί ως mini market και το άλλο οπωροπωλείο, με ωράριο λειτουργίας από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, Δευτέρα έως Παρασκευή χωρίς να αποκλείεται η δυνατότητα λειτουργίας και το Σάββατο κατά τις ώρες 09:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι, εφόσον το επιθυμούν οι ιδιοκτήτες.

 

Επίσης, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής αποφάσισε τα ως άνω καταστήματα θα λειτουργούν υπό τη μορφή τροχήλατων συρόμενων καταστημάτων μέγιστου μήκους 6 μέτρων και μέγιστου πλάτους 4 μέτρων έκαστο, και θα πρέπει να είναι αυτόνομα όσον αφορά την ηλεκτροδότηση, την ύδρευση, την αποχέτευση, την πυρασφάλεια καθώς δεν θα μπορούν να υποστηριχθούν από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της δομής.

 

Ακόμη, το σώμα όρισε όπως η εκμίσθωση των χώρων πραγματοποιηθεί κατόπιν δημοπρασίας τους όρους της οποίας θα καθορίσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σιντικής.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής ψήφισαν υπέρ του θέματος εκτός από τον κύριο Λεωνίδα Λεωνάκη, ο οποίος ψήφισε παρών.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που μειοψήφησαν ήταν: Όλγα Φυταγκουρίδου, Ιωσήφ Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Κοσμίδης, Θεολόγος Λαζαρίδης, Ιωάννης Δήμου, Χαράλαμπος Μουμτζίδης, Ευθύμιος Σπανίδης, Γρηγόριος Κωνσταντινάκης, Μαρία Ιωαννίδου και Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

 InfoNews24

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη