Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εγκαταστάθηκε στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου Σερρών

δημοσίευση από: Sintiki News - 4/16/2021 10:47:00 μ.μ.

Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων προμηθεύτηκε η Π.Κ.Μ., οι οποίοι θα εγκατασταθούν στις εφτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τον περιορισμό του θορύβου.

 

Σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, εγκαταστάθηκε στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο πρώτος σταθμός φόρτισης για την εξυπηρέτηση των ηλεκτρικών υπηρεσιακών αυτοκινήτων που σύντομα θα προμηθευτεί η ΠΚΜ μέσω του συστήματος leasing.

 

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου σήμερα, τέθηκε ο σταθμός φόρτισης σε πλήρη λειτουργία και έγινε η επίδειξη του τρόπου φόρτισης σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έφερε για τον σκοπό αυτό η εταιρεία Πορεία Α.Ε., την εκπρόσωπο της οποίας, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά.

 

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.