Αφροδίτη Σταμπουλή : Τσιμέντωσαν την Ακρόπολη για τον Οίκο Dior

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι τα έργα της Ακρόπολης όχι μόνον δεν έγιναν για την εξυπηρέτηση της προσβασιμότητας των αναπήρων και εμποδιζόμενων ατόμων, αλλά αντιθέτως, αποτελούν έργα που εμποδίζουν τους ανάπηρους να προσεγγίσουν και να ανέβουν στην Ακρόπολη.

Το διαπιστώσαμε, άλλωστε, ιδίοις όμμασι πριν λίγες μέρες (βλ. ανάρτηση της 12ης Απριλίου στη Σελίδα αυτή), το εμπεδώσαμε με το ατύχημα σε ανάπηρο πολίτη που έγινε στην αρχή της εβδομάδας, το ομολόγησε ο ίδιος ο Κορρές όταν ανακοίνωσε σε επιστημονικό συνέδριο ότι "οι διαδρομές αυτές, μάλλον δεν έγιναν για να εξυπηρετήσουν ειδικά τα ΑμεΑ".

Και ήρθε σήμερα η επίσημη ανακοίνωση του Οίκου Dior που με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι έρχεται στην Αθήνα για την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 στις 17 Ιουνίου.

Ο τσιμεντένιος διάδρομος θα εξυπηρετήσει την "πασαρέλλα" και η εκμετάλλευση των αναπήρων και της δήθεν προσβασιμότητας στο όνομα της οποίας τσιμεντώθηκε η Ακρόπολη δεν αγγίζει απλώς το όριο της χυδαιότητας, είναι η ίδια η χυδαιότητα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη