Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Φαρμακοποιοί Αττικής: Τα πολυδιαφημισμένα self test είναι rapid test που προορίζονταν για μικροβιολογικά εργαστήρια

δημοσίευση από: Sintiki News - 4/07/2021 10:17:00 μ.μ.

Τα πολυδιαφημισμένα self test, τα οποία παραλάβανε τα φαρμακεία δεν ήταν self αλλά συσκευασίες εικοσιπεντάδας rapid test τα οποία προορίζονται για χρήση σε μικροβιολογικά εργαστήρια. Αυτό διαπίστωσαν με έκπληξη όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι φαρμακοποιοί της Αττικής.

 

Όπως εξηγεί ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής «τα συγκεκριμένα τεστ προφανώς δεν πληρούν τις προδιαγραφές για οικιακή χρήση και επιπροσθέτως θα επιβαρύνουν πάρα πολύ την εργασία των συναδέλφων».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής

 

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τα πολυδιαφημισμένα self test, τα οποία περιμέναμε να παραλάβουμε στο φαρμακείο, δεν ήταν “self” αλλά συσκευασίες εικοσιπεντάδας rapid test τα οποία προορίζονται για χρήση σε μικροβιολογικά εργαστήρια.

 

 

 

Όπως αντιλαμβάνεστε τα συγκεκριμένα τεστ δεν έχουν καμία σχέση ακόμη και με τις υποτιμητικές για τον κλάδο δηλώσεις του κ.Σκέρτσου ότι, «…οι φαρμακοποιοί δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να το πάρουν από το ράφι και να το δώσουν».

 

Τα συγκεκριμένα τεστ προφανώς δεν πληρούν τις προδιαγραφές για οικιακή χρήση και επιπροσθέτως θα επιβαρύνουν πάρα πολύ την εργασία των συναδέλφων.

Τα μέλη του Συλλόγου Αττικής είναι σε τεράστιο αναβρασμό και αναμένουμε την άμεση αντίδραση του δευτεροβάθμιου οργάνου.

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.