Διαμαρτύρονται οι Σερραίοι έμποροι για τα πρόστιμα εξαιτίας υπαλλήλων αρνούνται τα self tests

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των Σερραίων εμπόρων για τα «τσουχτερά» πρόστιμα που θα επιβάλλονται σε αυτούς, σε περίπτωση που εργαζόμενοι αρνούνται να κάνουν το self test.

 

Από σήμερα είναι υποχρεωτικά τα self tests στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, με την Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Πασχαλία Νάνου- Μήτρακα να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «αν αυτός είναι ένας τρόπος για να ανοίξουμε κανονικά, θεωρώ ότι πρέπει να το κάνουμε όλοι».

 

Όσον αφορά στα πρόστιμα, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα, ζητώντας από την κυβέρνηση να επανεξετάσει το συγκεκριμένο ζήτημα:

«Ένας καταστηματάρχης γιατί πρέπει να φταίει και να πληρώσει τη νύφη; Γιατί αν ο υπάλληλος δεν το κάνει ή δεν δέχεται να το κάνει, θα πρέπει εγώ να πληρώσω το πρόστιμο και πως θα πρέπει να τον απολύσω που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή; Θεωρώ ότι τα επιμέρους ζητήματα είναι αρνητικά και πως θα πρέπει να το επανεξετάσει η κυβέρνηση».

 

Μέχρι στιγμής, η κίνηση στα καταστήματα είναι χαλαρή, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες και όσο πλησιάζει το Πάσχα.

 

«Η κίνηση είναι χαλαρή, δεν είναι αυξημένη. Περιμένουμε από αυτή την εβδομάδα, καθώς συνήθως η κίνηση αυξάνεται δύο εβδομάδες πριν το Πάσχα» επεσήμανε η κ. Νάνου- Μήτρακα.

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη