Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Έπος ασυνεννοησίας στη ΝΔ

δημοσίευση από: Sintiki News - 5/11/2021 10:06:00 μ.μ.


Θοδωρής Καραγιαννίδης

Υποτίθεται ότι η «εντολή πρωθυπουργού» στους υπουργούς ήταν να μην ανακοινώνουν μέτρα ή άρση μέτρων χωρίς πρώτα να έχει δώσει έγκριση η επιτροπή των επιστημόνων και χωρίς να υπάρχει κεντρική απόφαση σε επίπεδο κυβέρνησης.

 

Υποτίθεται ότι η καμπάνα είχε χτυπήσει πρωτίστως για τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος μάλιστα μπήκε για κάποιο μικρό διάστημα σε «τηλεοπτική καραντίνα» ώστε να περιορίσει τη φλυαρία του, την οποία ο ίδιος έχει περιγράψει ως «ακράτεια λόγου».

 

Τελικά, ο πλέον αμετροεπής υπουργός της κυβέρνησης ξεσάλωσε το Σαββατοκύριακο καταργώντας τα sms, αλλάζοντας την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας, ακόμη και ανοίγοντας τα γυμναστήρια στους εμβολιασμένους!

 

Η χαρά του κράτησε μια μέρα αφού στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν προνόμια στους εμβολιασμένους από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστούν άμεσα όλοι.

 

Ήταν «λαγός» της κυβέρνησης ο Αδ. Γεωργιάδη προετοιμάζοντας το έδαφος για αργότερα;

 

Όχι βέβαια, διαβεβαιώνουν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές. Είπε απλώς τη γνώμη του την οποία παρουσίασε ως πεποίθηση και γι αυτό υπήρξε ενόχληση στο Μέγαρο Μαξίμου με αποτέλεσμα να τον «αδειάσει» η Αρ. Πελώνη.

 

 

 

Ήταν μια δύσκολη μέρα για τον υπουργό Ανάπτυξης αν προσθέσει κανείς ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι το ποσοστό των υγειονομικών που έχουν εμβολιαστεί είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη, διαψεύδοντας έτσι τον Αδ. Γεωργιάδη που είχε καταγγείλει «ντροπή» μιλώντας για το «χαμηλό ποσοστό» εμβολιασμού των υγειονομικών.

 

Ο Β. Κικίλιας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει θερμές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου. Επομένως δεν πήρε την πρωτοβουλία να «αδειάσει» και αυτός τον Αδ. Γεωργιάδη σε συνεννόηση με το επιτελείο του πρωθυπουργού. Έστειλε, όμως, το μήνυμα ότι δεν θα ανεχτεί άλλον υπουργό να μπερδεύεται στα «χωράφια» του, με την αυτοπεποίθηση που του δίνει η υψηλή δημοτικότητα του.

 

Για το Μέγαρο Μαξίμου όλα αυτά δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Μεγαλύτερη έχει ότι εκτέθηκε ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλ. Πατέλης με τα απαράδεκτα που είπε για τα διδακτορικά. Τον υποχρέωσαν να ζητήσει συγγνώμη αλλά οι εντυπώσεις έμειναν.

 

Και για να είναι σίγουρο ότι θα μείνουν, βγήκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης και κατατρόπωσε τον Αλ. Πατέλης για τη γκάφα του, θυμίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι σύμβουλοι πρωθυπουργού δεν μπορούν να χρησιμοποιούν ως επιχείρημα ότι δεν είναι πολιτικοί γιατί οτιδήποτε κάνουν αντανακλά στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

 

 

 

 

 

 

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.