Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Δήμος Σιντικής: Ζωγραφιές παιδιών για την Ελληνική Επανάσταση του 1821

δημοσίευση από: Sintiki News - 6/19/2021 09:47:00 μ.μ.


Στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουν στο Δημαρχείο Σιντικής τον έμπειρο και καταξιωμένο εικαστικό Βασίλη Βαφειάδη, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σουλτάνα Ρόδη, στo πλαίσιo της αξιολόγησης των έργων ζωγραφικής τα οποία φιλοτεχνήθηκαν από τους μαθητές του Δήμου και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΣ του Δήμου Σιντικής, με θέμα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση .

 

Τα έργα των ταλαντούχων μαθητών, αξιολογήθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και οι εκτιμήσεις της επιτροπής η οποία απαρτίζεται επίσης και από τον Αρχιτέκτονα Εσωτερικών χώρων Μιχάλη Μιχαλόπουλο, θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

 

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία αξιολόγησης των καλύτερων βιογραφιών των πιο σπουδαίων προσωπικοτήτων της Επαναστάσεως του 1821 όπως επίσης και των διηγημάτων που κατάφεραν να επιμεληθούν και να στείλουν οι μικροί μας φίλοι, τα οποία θα αξιολογηθούν από τους Φιλολόγους Ανέστη Ακριτίδη και Κατερίνα Γεωργιάδου.

 

Συνολικά, πάνω από 100 έργα συλλέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τους δασκάλους των σχολείων του Δήμου τα οποία και δόθηκαν στην επιτροπή προς αξιολόγηση., Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν το επόμενο Σάββατο 26/06 στην εκδήλωση Ζωγραφικής- Διηγήματος- Βιογραφίας την οποία και διοργανώνει ο Δήμος Σιντικής με ώρα έναρξης τις 19:30μμ στην πλατεία του Σιδηροκάστρου.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα καλύτερα έργα θα βραβευθούν με τα έπαθλα:

 

4 Ποδήλατα,

 

3 Ηλεκτρικά Πατίνια και

 

20 Ιστορικά Βιβλία με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

 

 About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.