Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Τις Σέρρες και το Βαμβακόφυτο θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

δημοσίευση από: Sintiki News - 6/13/2021 07:56:00 μ.μ.


Στις Σέρρες θα βρίσκεται το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η κυρία Σακελλαροπούλου θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια του δήμου Σερρών.

 

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξη της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας σε επίτιμη Δημότη του Δήμου Σερρών και θα ακολουθήσει η πανηγυρική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών.

 

Το πρωί της Τρίτης 29 Ιουνίου η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τη 108η Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 18:30, η κυρία Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί την Τοπική Κοινότητα Βαμβακοφύτου του Δήμου Σιντικής για να εγκαινιάσει το Πολυδύναμο Πνευματικό Κέντρο Βαμβακοφύτου.

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.