Παναγιώτης Σαββίδης για τον άμισθο Ειδικό Σύμβουλο του δημάρχου και fun της Απριλιανής Δικτατορίας


Μεγάλη συζήτηση  γίνεται τις τελευταίες μέρες στη Σιντική, με την απόφαση του δημάρχου Σιντικής να τοποθετήσει ως άμισθο Ειδικό Σύμβουλο, ένα νεαρό πρόσωπο που δηλώνει δημόσια και ανοιχτά πως είναι fun της Απριλιανής Δικτατορίας, λαμβάνοντας μάλιστα μέρος, κάθε 21η Απριλίου  σε … εορταστικά εvent (σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που ο ίδιος ανεβάζει στα social media).

>>> Θέλω να σημειώσω εξαρχής, πως σε μια ευνοούμενη δημοκρατία όπως η δική μας με τα πολλά προβλήματα, καθένας και καθεμία είναι ελεύθερος  να πιστεύει ότι γουστάρει.  Ωστόσο υπάρχει θέμα όταν καλείται να υπηρετήσει θεσμούς της Δημοκρατίας. Για αυτό τίθεται ηθικό και πολιτικό θέμα για τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, που με τη συγκεκριμένη επιλογή θέλει να χαϊδέψει τ’  αυτιά του συγκεκριμένου ακροατηρίου, αλλά και να εξυπηρετήσει προσωπικά πολιτικά συμφέροντα. Όπως έχει αποδείξει ο κ.Δομουχτσίδης, δεν έχει πολιτικούς και ηθικούς φραγμούς. Ακόμη και τη φωτογραφία του Στάλιν ή του Βελουχιώτη θα μπορούσε να βάλει στο γραφείο του για να κερδίσει ψήφους από την άλλη πλευρά.

>>>Για το εάν η συγκεκριμένη επιλογή είναι σωστή, θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Ωστόσο δημιουργείται θέμα. Θυμίζω τον πανελλαδικό θόρυβο από τις φιλοχουντικές αναρτήσεις του πρώην Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, τη διαγραφή του πρώην αντιδημαρχου στη Στυλίδα κ.α τέτοια περιστατικά που δεν περνούν απαρατήρητα. Προφανώς ο δήμαρχος Σιντικής «ζύγισε» το βάρος της απόφασής του, πριν προχωρήσει στην κίνηση αυτή, η οποία είναι πολιτική και κρίνεται.

>>> Επαναλαμβάνω πως δεν έχω τίποτα προσωπικό με το συγκεκριμένο πρόσωπο, θεωρώ πως ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει ελεύθερα, αλλά οι θεσμικοί άνδρες, όπως ο δήμαρχος, λειτουργούν και φέρονται εντός σεβασμού των θεσμών και της νομιμότητας.

>>> Παρ΄ όλα αυτά -μια και θα είναι υπεύθυνος ενημέρωσης- του εύχομαι καλή επιτυχία και στο τέλος της διαδρομής να δικαιώσει τον πολιτικό του προϊστάμενο για την επιλογή να τον τοποθετήσει αμισθί στη θέση αυτή (οι φωτογραφίες προέρχονται από τον προσωπικό λογαριασμό του νέου συμβούλου).

 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη