Σιντική: «Μαϊμού» γιατρός ζήτησε 8.000 ευρώ από ηλικιωμένη


Θύμα τηλεφωνικής απάτης παρά λίγο να πέσει ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό του Δήμου Σιντικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 85χρονη δέχτηκε τηλεφώνημα στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού της από έναν άγνωστο, ο οποίος προσποιήθηκε ότι είναι γιατρός.

Ο «μαϊμού» γιατρός ζήτησε από την ηλικιωμένη το ποσό των 8.000 ευρώ για δήθεν χειρουργική επέμβαση που θα έπρεπε να κάνει η κόρη της. «Ο απατεώνας ζήτησε από την γιαγιά μου 8.000 ευρώ για να τοποθετηθούν ειδικές λάμες στο πόδι της θείας μου για να μη της το κόψουν» αναφέρει στο Infonews24.gr, ο εγγονός της ηλικιωμένης.

Η 85χρονη ταράχτηκε από το τηλεφώνημα που δέχθηκε και τηλεφώνησε αμέσως με συγγενικό της πρόσωπο και εξιστόρησε το τι ακριβώς συνέβη.  Η συγγενής της να την ενημερώνει πως επρόκειτο για τηλεφωνική απάτη και ότι δεν θα πρέπει να δώσει το χρηματικό ποσό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των απατεώνων.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη