Σιντική: Κάλεσμα Χ. Μουμτζίδη για συστράτευση των δημοκρατικών παρατάξεων για τις επόμενες δημοτικές εκλογές


Κάλεσμα για συσπείρωση όλων των δημοκρατικών παρατάξεων σε όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι για τον δήμο Σιντικής στις επόμενες δημοτικές απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σιντική, Χαράλαμπος Μουμτζίδης. Ο κύριος Μουμτζίδης μιλώντας στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα και και στο Ράδιο Σιντική 92,1 ζήτησε απ’ όλους τους «μνηστήρες» του δημαρχιακού θώκου της Σιντικής να συστρατευτούν για να πάει ο τόπος μπροστά. Το κάλεσμα θα ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει ανταπόκριση ο κύριος Μουμτζίδης στις 2 Οκτωβρίου στην ίδια πάντα εκπομπή όπως είπε θα ανακοινώσει τη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές.

 

«Θα περιμένω μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να ενωθούν όλες οι δυνάμεις που θέλουν να πάει ο τόπος μπροστά. Στο κάλεσμα αυτό δεν βάζω μόνον την αντιπολίτευση ή τις παρατάξεις που βρίσκονται στην τώρα στην αντιπολίτευση. Έχει πάρα πολλούς καλούς υποψηφίους και η αντιπολίτευση αλλά και έξω από αυτήν που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Πιστεύω όλοι είναι ικανοί, αξιόλογοι και χρήσιμοι. Αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη Σιντική όταν υπάρχουν 5 ή 6 ή 7 ή 8 υποψήφιοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ο ίδιος τόνισε ότι το κάλεσμα ισχύει για όλες τις παρατάξεις που βρίσκονται στο δημοκρατικό τόξο και είπε μάλιστα πως αρχικά δεν τον ενδιαφέρει να ηγείται της συγκεκριμένης δημοτικής κίνησης. «Να ενωθούμε όλοι σε μια κοινή προσπάθεια με οποιονδήποτε υποψήφιο από το δημοκρατικό τόξο ακόμη και από το πολιτικό παρθεναγωγείο της Σιντικής. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να στηρίξω και ηθικά και υλικά και με οποιοδήποτε τρόπο. Πρέπει να υπάρξει ένας συνδυασμός απέναντι στην ανυπαρξία» σημείωσε.

 

Ο κύριος Μουμτζίδης έβαλε ημερομηνία έως τις 30 Σεπτεμβρίου και ξεκαθάρισε λέγοντας: «Εάν αυτό δεν γίνει έως 2 Οκτωβρίου τότε θα ανακοινώσω την κάθοδό μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Είμαστε αρκετοί εγώ δεν βάζω το εγώ αλλά το εμείς. «Είμαστε αρκετοί και θα το επικοινωνήσουμε στους πολίτες, περιοχή-περιοχή, πόρτα-πόρτα»

 

«Αν θα είμαι υποψήφιος θα βγω δημόσια να το αναφέρω στα μέσα ενημέρωσης» τόνισε απαντώντας στη χολή-όπως είπε- που έριξαν άνθρωποι που τους εκτιμά και που συνεργάστηκαν μαζί του εδώ και δέκα χρόνια όταν διάβασαν συγκεκριμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτηση, η οποία ανέφερε τη μισή τοποθέτηση το κυρίου Μουμτζίδη.

 

Ο ίδιος απάντησε και στο ερώτημα για το ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του με την παράταξη που έχει εκλεγεί δείχνοντας ενοχλημένος από τα όσα άκουσε «Δεν είναι και οι καλύτερες αυτή τη στιγμή. Στην πολιτική δεν λειτουργεί το φιλότιμο  δε λειτουργεί το συναίσθημα. Μιλάμε για πολιτική πρέπει να το καταλάβουνε και τους στέλνω μήνυμα και από εδώ. Να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα  και γράφουν διάφορα πράγματα. Άκουσα τη λέξη προδότης, δούρειος ίππος. Ποιος είναι όλα αυτά; Αυτός που αγωνίστηκε τόσο χρόνια με τον κύριο Κοσμίδη και την κυρία Φυταγκουρίδου;  Εγώ ήμουν ο δούρειος Ίππος;» διερωτήθηκε και συνέχισε: «Αν ο δούρειος ίππος είναι να για κατακτηθεί αυτό που λέγεται δημοτική αρχή! Ναι θα είμαι δούρειος ίππος σ αυτήν την προσπάθεια».

 

Τέλος ο κύριος Μουμτζίδης ανέφερε ότι με την πρόταση που έκανε «το ζητούμενο είναι να αλλάξουμε σελίδα να φύγουμε από την στασιμότητα και ο δήμος να αναπτυχθεί»

Πηγή: Ψίθυροι της Σιντικής

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη