Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Έρευνα για θάνατο εμβολιασμένου εισαγγελέα

δημοσίευση από: Sintiki News - 9/15/2021 05:17:00 μ.μ.


Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο εισαγγελέας Εφετών και ποιητής Γιώργος Τσιρώνης. Ο κ. Τσιρώνης βρισκόταν σε κώμα για αρκετό καιρό και οι συγγενείς του υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε εξαιτίας επιπλοκών που παρουσίασε μετά τον εμβολιασμό του. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσιρώνης σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε και άλλο πρόβλημα υγείας.

 

Οι πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, τις οποίες επικαλείται το patrastimes.gr αναφέρουν πως ο κ. Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca. Τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του, στις 2 Απριλίου 2021, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.

 

 

 

Τον Ιούλιο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νομικός, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, είχε καταγγείλει ότι ο κ. Τσιρώνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από παρενέργειες του εμβολίου για τον κορονοϊό.

 

Οι γιατροί, μετά τις επιπλοκές στην υγεία του 60χρονου, έστειλαν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, προκειμένου να εξεταστεί κατά πόσο συνδέεται το εμβόλιο με αυτά.

 

 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.