Λαμία: Σχολείο έβαλε σε λάθος λεωφορείο μαθήτριες - Οι γονείς νόμιζαν ότι τις απήγαγαν


Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην Λαμία, όπου το σχολείο τοποθέτησε σε λάθος λεωφορείο δύο μαθήτριες που επέστρεφαν σπίτι τους, με αποτέλεσμα οι γονείς να ανησυχήσουν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, οι γονείς έβαλαν τα παιδιά τους στο σχολικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ στο χωριό Τσούκα για να μεταφερθούν στο σχολείο στην Μακρακώμη.

 

Στις 2 το μεσημέρι οι γονείς περίμεναν να παραλάβουν τα παιδιά τους, άλλα τα παιδιά δεν ήταν μέσα στο λεωφορείο. Ο οδηγός δεν γνώριζε τι είχε συμβεί και το σχολείο δεν απαντούσε.

 

Οι γονείς κατευθύνθηκαν στο σχολείο με τα αυτοκίνητα τους, νομίζοντας ότι τα παιδιά τους είχαν ξεχαστεί σε κάποια αίθουσα, όμως στο σχολείο βρισκόταν μόνο η καθαρίστρια. Αυτό τους προκάλεσε αγωνία και άρχισαν να ψάχνουν τα παιδιά τους.

 

έπειτα, βρήκαν την σχολική τροχονόμο, η οποία τους είπε ότι θυμάται τα δύο κορίτσια να πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά δεν τα είδε να φεύγουν. Οι γονείς επικοινώνησαν με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα που κινητοποιήθηκε άμεσα και μαζί με συγγενείς, άρχισαν να αναζητούν τις μαθήτριες στην Μακρακώμη.

 

Τελικά, σε συνεργασία με την αστυνομία και το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που επικοινώνησε με όλους τους οδηγούς κατάφεραν να εντοπίσουν τα δυο κοριτσάκια στο σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει ορεινό χωριό Τυμρφηστός, το οποίο είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το δρομολόγιο προς Τσούκα, που ήταν ο προορισμός τους.

 

Οι μικρές μαθήτριες δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στον οδηγό σε ποιό χωριό μένουν και έτσι ο οδηγός είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το σχολείο στη Μακρακώμη μαζί με αυτά.

 

Οι γονείς δήλωσαν ότι:

 

«Είχαμε περίπου μιά μισή ώρα που ψάχναμε τα παιδιά. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ζήσαμε έναν εφιάλτη. Πήγαμε να τρελαθούμε. Νομίσαμε ότι απήγαγαν τα παιδιά μας…».

 

Όπως επίσης είπε στην ιστοσελίδα ο πατέρας της μιας μαθήτριας την επόμενη ημέρα ο Διευθυντής του σχολείου δεν μπορούσε να τους δώσει κάποια πειστική απάντηση για αυτό που συνέβη, ωστόσο δεν θέλησαν να δώσουν νομική συνέχεια στο θέμα.

 

 

 


 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη