Επιστολή μαθητών γυμνασίου στην Νίκη Κεραμέως: «Κινδυνεύει η υγεία μας και η εκπαίδευσή μας»


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη δημοσίευσε σε προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χειρόγραφη επιστολή από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας προς την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, όπου και αναφέρουν ότι η απόφαση συγχώνευσης τμημάτων γυμνασίων και λυκείων θέτει την υγεία τους σε κίνδυνο, λόγω του κορονοϊού.

 

«Η υγεία μας κινδυνεύει και η εκπαίδευσή μας θα μείνει πίσω»αναφέρουν χαρακτηριστικά και τονίζουν ότι «τα τέσσερα τμήματα θα γίνουν τρία επειδή είμαστε 81 μαθητές κι όχι 82».

 

Στην συνέχεια, εξηγούν προς την Υπουργό «Σας παρακαλούμε κυρία υπουργέ, ήδη είμαστε όλα τα παιδιά ταλαιπωρημένα από την κατάσταση που ζούμε και δεν μπορούμε κι άλλες αλλαγές και δύσκολες καταστάσεις. Είκοσι επτά παιδιά ανά τμήμα είναι πάρα πολλά τονίζουν οι μαθητές».

 

 

Η Δώρα Αυγέρη συνόδευσε την δημοσίευση της με τα εξής λόγια:

«Φωνή απόγνωσης από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας: "Σας παρακαλούμε κυρία Κεραμέως! Μην μας ταλαιπωρείτε άλλο!" Η επιστολή απόγνωσης των μαθητών της Β τάξης του 1ου Γυμνασίου Ν. Μηχανιώνας προς την Υπουργό Παιδείας για την απόφασή της να συγχωνευθούν τμήματα σε δημόσια γυμνάσια και λύκεια! Μεταξύ αυτών και τμήματα του 1ου Γμνασιου Ν. Μηχανιώνας, Γυμνασίου Ν. Επιβατών, 2ου ΓΕΛ Θερμαϊκού στην Περαία».

 

 


 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη