Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021

Η «πληρωμένη» απάντηση που έλαβε η Ν. Κεραμέως από εκπαιδευτικό που συνταξιοδοτήθηκε

δημοσίευση από: Sintiki News - 10/13/2021 11:14:00 μ.μ.


«Κόκκινο πανί» για την εκπαιδευτική κοινότητα αποτελεί η Νίκη Κεραμέως, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο μαζικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

 

Οι πολιτικές που εφαρμόζει η υπουργός Παιδείας είναι τέτοιες που ξεσηκώνουν ακόμα και τους εκπαιδευτικούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που έδωσε εκπαιδευτικός στη Νίκη Κεραμέως, η οποία του έστειλε ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά του. «Η πολιτική και ιδεολογική απόσταση που μας χωρίζουν δημιουργούν σοβαρά εμπόδια για την αποδοχή των ευχαριστιών σας, επειδή η "πολυετής προσφορά μου" ήταν μακριά από τις πολιτικές επιλογές και το ιδεολογικό πλαίσιο της παράταξής σας» αναφέρει ο Μ.Γ. (τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεσή του avgi.gr).

 

«Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι "έχουμε κοινούς σκοπούς" ούτε και εννοούμε με τον ίδιο τρόπο "το καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας", και γι’ αυτό μάλλον δεν θα πρέπει να νιώθετε "βαθιά ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω προσφέρει μέσα από την πορεία μου στο εκπαιδευτικό σύστημα". Αντίθετα, ίσως θα πρέπει να νιώθετε κάθε άλλο παρά ευγνωμοσύνη...» υπογραμμίζει ο εκπαιδευτικός.

 

Η Νίκη Κεραμέως στην επιστολή της ευχαριστούσε μεταξύ άλλων τον εκπαιδευτικό για την πολυετή συνεισφορά του ενώ τον καλούσε να μοιραστεί τυχόν σκέψεις και απόψεις. Όπως άλλωστε έγινε και με τρόπο που μάλλον δεν περίμενε η υπουργός Παιδείας.

 


 

 

About Sintiki News

Techism is an online Publication that complies Bizarre, Odd, Strange, Out of box facts about the stuff going around in the world which you may find hard to believe and understand. The Main Purpose of this site is to bring reality with a taste of entertainment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © Sintiki News™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.